Na posledním shromáždění vyvrcholily cílené útoky některých členů výboru a kontrolní komise proti mé rodině a hlavně proti mému synovi.

Po dubnovém shromáždění, kdy jsme spolu s manželem zaslali dopis organizátorům shromáždění, ve kterém jsme  vyjádřili své zklamání z jejich chování k nám v době příprav tohoto shromáždění, jsme různé narážky na členy naší rodiny ignorovali (např. v zápisech z jednání výboru). Jedinou výjimkou byla květnová reakce našeho syna na údajné zadržování faktur SVJ.

Ale k některým lžím, které zazněly z úst představitelů SVJ na posledním shromáždění, mlčet nemohu, protože jsem zjistila, že se již tyto lži šíří a poškozují mou rodinu.

 

Není pravda, že manžel špatně zastupoval sl. Fencíkovou na lednovém shromáždění, jak prohlásil člen kontrolní komise p. Dub!

Mohl si přece snadno zjistit v prezenční listině, že na tomto shromáždění manžel plnou moc od sl. Fencíkové neměl (sl. Fencíkovou jsme v té době vůbec neznali).

 

Není pravda, že Šormovi zabránili záměně balkónů za lodžie při chystané opravě domu Štouračova 1-3-5, jak prohlásil předseda výboru p. Štěrba!

Mohl se přece před tímto svým výrokem zeptat správcové tohoto domu, kterou na naše shromáždění sám pozval. I když tuto lež okamžitě vyvrátila jedna z přítomných členek a prohlásila, že jde o úplně jiného člověka, přesto už se, jak jsme v pátek zjistili, šíří  po naší ulici.

 

Členům SVJ se omlouvám, že jsem tak ostře vyhrotila situaci kolem mého souhlasu s revitalizací, ale byla jsem jednáním výboru a kontrolní komise kolem opravy střechy a jejich chováním k naší rodině k tomu donucena.

Ale východisko jistě existuje a jsem ochotna hledat řešení.

Štítky: , , , ,

1 komentář ke článku Reakce na průběh shromáždění 29. 11. 2012

  1. BO (jako běžný občan) napsal:

    „Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.“ Bohužel si někteří lidé ve vedení SVJ neuvědomují, že nejsou jen domácí mazlíčci, co panáčkují za slíbenou šunčičku, ale existují i obranářská a bojovná plemena. Těm fandím já!

    Pozitivní je především fakt, že pí. Šormová nezavřela vrata a je ochotna hledat společnou cestu, jak píše. Doufám, že se dámy a pánové konající „vůli“ SVJ konečně zamyslí a najdou cestu, jak situaci vyřešit bez dalších osobních útoků a bez podnětů ke vzniku dalších fám a lží. Jejich dosavadní jednání je do oka bijící a nevidí jej snad jen zaslepený jedinec. Je potřeba si uvědomit, že nestačí jen chodit vzpřímen s nosem k nebi, je potřeba mít čisté svědomí!

    Negativní na celé věci je, že lidé raději uvěří fámě typu „jedna paní povídala“. Proč čas věnovaný šíření fám neinvestují do ověření/zjištění informací? Vysvětlení je zřejmé… Jak typické pro závistivé Čechy… Když nemám já, nebude mít ani on! Lepší plivat špínu na souseda, než uznat jeho pravdu, práva, atd.

    Paní Šormová, stejně jako Vašemu synovi, přeji i Vám hodně sil do dalších jednání!

    PS: Já osobně, po takovém ataku na moji osobu a syna, už asi dávno sedím ve vazbě, protože se neudržím a jednu někomu uštědřím.